ShippingWatch

Minegiganten Vale overgår forventningerne

Stigende efterspørgsel på jernmalm gjorde det muligt for det brasilianske mineselskab Vale at overgå forventningerne i tredje kvartal.

Den brasilianske minegigant Vale har haft et produktivt tredje kvartal. Selskabet har sat produktionsrekord i udvindingen af jern og overgår dermed analytikernes forventninger.

Vale, der er verdens største jernmalm-producent, producerede 95,1 mio. ton jernmalm i tredje kvartal i år mod 92,1 mio. ton forrige år, fremgår det af en periodemeddelelse ifølge Bloomberg News.

Forventningen blandt analytikerne var en produktion på 94,9 millioner ton, skriver Bloomberg.

Af periodemeddelelsen fremgår det, at den rekordhøje produktion skyldes en stigende efterspørgsel.

Samtidig steg kobberproduktionen med 6,6 pct. til 118,800 ton på årsbasis, mens nikkelproduktionen faldt med 4,3 pct. og landede på 72,700 ton.

Brasilien vil stramme op på ophugning

Vale får fordoblet flåden af kæmpeskibe

Vale sælger to kæmpeskibe til kinesere

Forsiden lige nu

MAN Diesel & Turbo kalder IMO sin største frustration

Der er ingen grund til, at IMO først leverer et resultat på CO2 i 2023, lyder kritikken fra motorgiganten MAN Diesel & Turbo, der i et interview med ShippingWatch kalder FN's maritime organ sin største frustration lige nu.

J. Lauritzen mister vicechef for tørlast

J. Lauritzen mister sin næstkommanderende i Lauritzen Bulkers, Claus Stahl, der har sagt sit job op. Han skifter senere på året til en stor dansk tørlastmægler. Dermed er den daglige ledelse af Lauritzen Bulkers skåret fra tre til én person på et år.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere