ShippingWatch

Eagle Bulk køber sidste skib af lukket fond

Eagle Bulk Shipping har modtaget det sidste skib i en handel med i alt ni skibe, som det amerikanske tørlastrederi køber af en nedlukket fond i Singapore. Handlen løber op i 995 mio. kr.

Foto: Eagle Bulk Shipping

Eagle Bulk Shipping har nu lukket en handel med ni skibe, som tørlastrederiet køber fra det nedlukkede Greenship Bulk Trust.

Aftalen har været kendt siden juni, hvor den Singapore-baserede skibsejer Greenship Bulk valgte at lukke ned og sælge hele sin flåde på 14 ultramax-skibe.

Ni af de skibe blev købt af Eagle Bulk, som nu har lukket opkøbet med modtagelsen af det sidste skib. Prisen er tidligere meldt ud til 153 mio. dollars, svarende til 955 mio. kr.

Eagle Bulk oplyser i en meddelelse, at de nye skibe er med til at sikre en mere moderne og energieffektiv flådesammensætning.

Med tilførslen af de ni skibe har det amerikanske tørlastrederi en flåde på 48 skibe inden for supramax- og ultramax-segmentet.

Eagle Bulk mindsker underskud i andet kvartal

Eagle Bulk lander ny kreditaftale til flådeudvidelse

Eagle Bulk i rødt i årets første måneder

Forsiden lige nu

Her er ugens bedste historier på ShippingWatch

Priserne på offshoreskibe er i bund, rederiernes egen og investorernes opfattelse af etik og en McKinsey-rapport om containerbranchens resultater var blandt ugens vigtigste historier på ShippingWatch.

Ny rapport: Maersk mener at have løst flere problemer i Alang

Der er nu sket så store forbedringer på tre værfter i Alang, at de udgør et alternativ til Kina og Tyrkiet, mener Maersks topchef Søren Skou. I en ny rapport erkender koncernen dog, at der stadig er usikkerhed om vandmiljø og problemer med adgang til lægehjælp.

Schmølker: Stena er en mere langsigtet ejer end Weco

Johnny Schmølker var med fra begyndelsen, da Johan Wedell-Wedellsborg slog sig sammen med Stena om produkttankrederiet Stena Weco. Samarbejdet er i dag fortid. Det er Schmølker ikke, der nu står for Stenas danske aktiviteter i Hellerup.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere