ShippingWatch

Clipper Groups finansdirektør forlader sin post

CFO og medlem af topledelsen i Clipper Group, Flemming Steen, forlader sin post med virkning fra i dag, oplyser rederiet onsdag.

Clipper Groups finansdirektør og medlem af topledelsen, Flemming Steen, forlader sin post med med virkning fra i dag. Fratrædelsen sker efter gensidig aftale, skriver Clipper Group onsdag i en meddelelse.

Flemming Steen kom til Clipper i 2013 og foruden posten som CFO i gruppen var han også bestyrelsesformand i det Clipper-ejede Seatruck Ferries og næstformand i Danske Færger A/S.

Clipper Group holder fast i millionkrav mod Parken

"Flemming Steen har indtaget en nøglerolle og været med til at føre Clipper gennem de vanskelige tider i shippingindustrien de seneste år. Med Clippers langsigtede finansieringsaftale på plads er timingen nu den rigtige for nye udfordringer til Flemming Steen," skriver Clipper Group i meddelelsen.

Genco Shipping henter dansk Clipper-chef

Clipper mister amerikansk poolpartner

Clipper mister sin HR- og kommunikationschef

Clipper Group etablerer sig i Hongkong

 

Forsiden lige nu

Sirius-sag kan trække ud i årevis: "Det er komplekst"

Tre uger efter det sidste retsmøde venter Sirius Shipping fortsat på en afgørelse i sagen om brud på udlændingeloven. Der kan dog gå flere år, før sagen bliver afgjort, hvis den ender med at blive sendt videre til EU-Domstolen.

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Ugen på ShippingWatch bød på flere Maersk-overskifter med kapitalmarkedsdag og nye oplysninger om Hamburg Süd. Samtidig præsenterede J. Lauritzen regnskab, mens erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) kom med en markant kritik af sydkoreansk statsstøtte.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere