ShippingWatch

Clipper mister sin HR- og kommunikationschef

Efter godt fem år hos Clipper har HR- og kommunikationschef valgt at forlade rederiet for at starte som selvstændig. Der er allerede fundet en afløser.

Clippers HR- og kommunikationschef, Me Christensen, har valgt at stoppe i sit job for at starte en karriere som selvstændig.

Me Christensen har været i rederiet i fem og et halvt år, først som ansvarlig for kommunikationen og senere også med ansvar for HR. Der er allerede fundet en afløser internt hos Clipper. Det bliver HR Manager, Britt Jørgensen, der overtager jobbet som Head of HR & Communication, mens Emma Wahlberg overtager kommunikationsansvaret.

Me Christensen kom i sin tid fra en stilling hos Nordea.

Clipper mister amerikansk poolpartner

Genco Shipping henter dansk Clipper-chef

Clipper Group etablerer sig i Hongkong

Forsiden lige nu

Sirius-sag kan trække ud i årevis: "Det er komplekst"

Tre uger efter det sidste retsmøde venter Sirius Shipping fortsat på en afgørelse i sagen om brud på udlændingeloven. Der kan dog gå flere år, før sagen bliver afgjort, hvis den ender med at blive sendt videre til EU-Domstolen.

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Ugen på ShippingWatch bød på flere Maersk-overskifter med kapitalmarkedsdag og nye oplysninger om Hamburg Süd. Samtidig præsenterede J. Lauritzen regnskab, mens erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) kom med en markant kritik af sydkoreansk statsstøtte.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere