ShippingWatch

Navision Shipping med nyt underskud i 2016

Den Hellerup-baserede tørlastoperatør Navision Shipping leverer endnu et underskud i 2016. Til gengæld laver holdingselskab Navision Trading et overskud på godt én mio. dollars.

Den danske tørlastoperatør Navision Shipping kommer ud af 2016 med røde tal.

Bruttotabet lyder på 1,4 mio. dollars mod et minus på 1,9 mio. dollars året før. På bundlinjen lyder tabet på 1,1 mio. dollars i 2016 mod et underskud på 1,5 mio. dollars sidste år.

"Ledelsen anser årets resultat for utilfredsstillende," lyder det i regnskabet.

Navision Shipping giver ingen forklaring på underskuddet, men det er formentlig det dårlige tørlastmarked, som ramte bunden i februar måned, der trækker ned.

Den Hellerup-baserede operatør befragter tørlastskibe i mini handysize-, handysize- og handymax-segmentet. Selskabets hovedaktionær og formand er Peter Jein, mens medejer Jesper Rosenlund Nielsen og Mads Martedal Poulsen udgør direktionen.

Ser man på de to relaterede selskaber, Navision Shipping DK ApS og Navision Chartering, er der et lille overskud i førstnævnte, mens sidstenævnte giver et underskud.

Alle tre selskaber er ejet af Navision Trading, som er et holdingselskab for Navision Shipping A/S, Navision Shipping DK ApS og Navision Chartering A/S. Her er bruttotabet på lidt over 3.000 dollars, men bundlinjen giver et overskud på cirka én mio. dollars.

Martin Sato bliver partner i Hellerup-operatør

Navision Shipping ud med underskud i 2013

Navision Shipping har tabt penge i 2012 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Uenighederne sejrede, da IMO's miljøkomité forsøgte at skabe konsensus om nye klimaindsatser inden for skibsfarten. Maersk er frustreret. En stort tænkt, men kritiseret metanolfabrik i USA med Hafnia som medinvestor smuldrer. Springer konkurrenterne på Maersks Tradelens blockchain-projekt, der nu rulles ud i Kina?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs