ShippingWatch

Jesper Lok ny koncernchef i dansk rengøringskoncern

Formanden for J. Lauritzen, Esvagt samt det blå vækstteam, Jesper Lok, er ny koncernchef i den danske rengøringskoncern Alliance+. Han tiltræder 1. marts.

Den danske rengøringskoncern Alliance+ får ny koncernchef i skikkelse af Jesper Lok, der blandt andet er bestyrelsesformand for rederierne J. Lauritzen og Esvagt samt formand for det blå vækstteam, der til foråret præsenterer regeringen for sine anbefalinger.

Det bekræfter den danske koncerns bestyrelsesformand Stig Pastwa over for ShippingWatch. Jesper Lok tiltræder i stillingen 1. marts.

"Jeg ser frem til at blive en del af Alliance+ og sammen med holdet fortsætte den flotte udvikling, som selskabet har været igennem siden etableringen samt finde nye muligheder for forbedring og vækst," siger Jesper Lok i en meddelelse bragt på koncernens hjemmeside.

Alliance+ fremhæver i meddelelsen Jesper Loks ledelsesmæssige erfaring fra hans tid i selskaber som Falck Emergency, DSB og Maersk-gruppen, hvor han blandt andet var direktør for Svitzer.

"Jesper tilfører værdifuld kommerciel indsigt og en veldokumenteret evne til at stå i spidsen for virksomheder i vækst og forandring. Jeg er overbevist om, at Jesper kan styrke det forretningsmæssige fundament for at realisere vores vækstambitioner for Alliance+ i de kommende år," udtaler formanden på koncernens hjemmeside.

Jesper Lok afløser Nicholas Brace Olsen, som har været konstitueret koncernchef siden årets begyndelse, hvor Henrik Nordenlund fratrådte sin stilling. Brace Olsen fortsætter som adm. direktør for den danske del af koncernen.

ShippingWatch forsøger at få en kommentar fra Lok om den nye stilling.

Jesper Lok: Vækstteam skal imødegå shippings kriser

Jesper Lok skubber vækstteamets ambitioner i vejret

J. Lauritzen mister bunkeraftale med Hafnia 

Esvagt tror på betragtelig markedsandel i offshorevind 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Mens Maersk opjusterede, gav MSC-topchef Søren Toft en forklaring på containermarkedets dårlige service på shipping-konference i London. Kampen om de klimavenlige brændstoffer skærpes, og grønne pollitikere vil have LNG fjernet fra EU-liste.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs