ShippingWatch

Medie: Kapitalfond sælger alle aktier i tørlastkæmpe

Monarch Alternative Capital, der sidste år kritiserede ledelsen i børsnoterede Scorpio Bulkers, har nu solgt hele sin aktiepost på over 10 procent i det nødlidende selskab.

Den amerikanske investerings- og kapitalfond Monarch Alternative Capital har ifølge Tradewinds solgt hele sin aktiepost i det New York-noterede Scorpio Bulkers, et af de formentlig hårdest ramte tørlastselskaber.

Lukning af Scorpio Bulkers er blevet en reel risiko

For få dage siden, den 16. marts, oplyste Monarch, at fonden ejede 10,4 procent. Aktieposten er nu nedbragt til nul, og salget begrundes blandt andet med manglende tillid til ledelsen i Scorpio Bulkers, der anføres af Emanuele Lauro og Robert Bugbee, på baggrund af selskabets seneste aktiesalg, der ifølge Monarch udvandede de eksisterende investorers aktieposter.

Scorpio Bulkers tabte 510 mio dollars i 2015

Monarch Alternative Capital ytrede sig sidste år særdeles kritisk om ledelsen i Scorpio-gruppen, der også omfatter det noget mere succesfulde Scorpio Tankers, med det resultat, at Monarch fik sin egen valgte repræsentant i selskabets bestyrelse.

Dele af bestyrelsen i Scorpio og Scorpio Services Holding har købt hovedparten af Monarchs aktier.

Deutsche Bank: Nye kursfald på vej i tørlastrederier

Tørlastrederier drænet for milliarder i 2015

Milliarderne vil vælte ud af bulkrederierne de næste dage

Forsiden lige nu

MAN Diesel & Turbo kalder IMO sin største frustration

Der er ingen grund til, at IMO først leverer et resultat på CO2 i 2023, lyder kritikken fra motorgiganten MAN Diesel & Turbo, der i et interview med ShippingWatch kalder FN's maritime organ sin største frustration lige nu.

J. Lauritzen mister vicechef for tørlast

J. Lauritzen mister sin næstkommanderende i Lauritzen Bulkers, Claus Stahl, der har sagt sit job op. Han skifter senere på året til en stor dansk tørlastmægler. Dermed er den daglige ledelse af Lauritzen Bulkers skåret fra tre til én person på et år.

Seneste Tørlast

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere