ShippingWatch

Tørlastindeks falder under 300 point

Tørlastindekset Baltic Dry fortsætter sin nedtur. Fra 2008, hvor indekset lå på 11.793 point, har det nu for første gang krydset de 300 point.

Tørlastindekset Baltic Dry har nærmest været i frit fald i 2016, og torsdag falder indekset nok engang til en ny bundrekord. Denne gang med 1,7 procent til 298 point.

Det fremgår af data fra Bloomberg News.

Baltic Dry-indekset udarbejdes af London-baserede Baltic Exchange og dækker priserne for at få fragtet last som kul, korn og jernmalm. Indekset er baseret på en daglig rundspørge til mæglere over hele verden.

Baltic Dry ramte et foreløbigt højdepunkt 20. maj 2008, da indekset ramte 11.793. Indekset er - med en enkelt dag, hvor det var uændret, som undtagelse - faldet hver eneste dag i 2016.

DNB øger nedskrivninger på shipping, olie og gas

Tørlastgigant misser deadline for restrukturering

Japanske MOL varsler gigantisk tab på tørlast og container

Forsiden lige nu

MAN Diesel & Turbo kalder IMO sin største frustration

Der er ingen grund til, at IMO først leverer et resultat på CO2 i 2023, lyder kritikken fra motorgiganten MAN Diesel & Turbo, der i et interview med ShippingWatch kalder FN's maritime organ sin største frustration lige nu.

J. Lauritzen mister vicechef for tørlast

J. Lauritzen mister sin næstkommanderende i Lauritzen Bulkers, Claus Stahl, der har sagt sit job op. Han skifter senere på året til en stor dansk tørlastmægler. Dermed er den daglige ledelse af Lauritzen Bulkers skåret fra tre til én person på et år.

Seneste Tørlast

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere