ShippingWatch

Peter Norborg bliver ny CEO i Clipper Group

Peter Norborg, der i dag er COO i tørlastrederiet Gearbulk i Schweiz, skal være ny Group CEO i Clipper Group. Det oplyser Clippers bestyrelsesformand Frank G. Jensen.

Peter Norborg bliver ny CEO i Clipper Group fra 1. april 2016.

Peter Norborg er 49 år gammel og kommer fra en stilling som Chief Operating Officer i den schweizisk-baserede tørlastvirksomhed Gearbulk, en stilling han har haft siden 2012.

Inden Peter Norborg kom til Gearbulk var han 14 år hos D/S Norden, senest som Executive Vice President og Head of Dry Cargo division.

Clippers nye CEO: Jeg bliver ingen overgangsfigur

“Clipper er en stærk tørlastvirksomhed med et solidt fundament, stærke komplementære forretningsområder inden for færger og ro-ro samt meget stærke værdier,” siger Peter Norborg i meddelelsen fra Clipper Group.

Frank G. Jensen, bestyrelsesformand i Clipper Group samt CEO siden sidste sommer, betegner Peter Norborg som en af de mest erfarne topledere inden for tørlast i dag.

Tidligere Clipper CEO får topstilling i tørlastrederi

"Jeg er overbevist om, at han er den rette mand til jobbet og til at lede Clipper i mange år fremover. Peter har et skarpt kommercielt mindset og kundefokus, og derudover stærke ledelseskompetencer og meget omfattende erfaring fra tørlastindustrien. Vi kunne ikke have fundet en bedre mand til jobbet," siger Frank G. Jensen.

Frank G Jensen_1_photo by Jakob Boserup.jpg

Frank G. Jensen trådte ind som Group CEO i juli 2015, da de tidligere CEO's Kristian Mørch og Gary Vogel begge havde forladt virksomheden.

Clippers mand i Houston holder møde i jeans og polo

Clipper undgår skattesag om 20 millioner

Bestyrelsesformand bliver ny CEO i Clipper Group

Clippers stålchef: De lange bløde kurvers tid er forbi

Millionkrav mod Parken sender Clipper ud på svær mission

Forsiden lige nu

Sirius-sag kan trække ud i årevis: "Det er komplekst"

Tre uger efter det sidste retsmøde venter Sirius Shipping fortsat på en afgørelse i sagen om brud på udlændingeloven. Der kan dog gå flere år, før sagen bliver afgjort, hvis den ender med at blive sendt videre til EU-Domstolen.

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Ugen på ShippingWatch bød på flere Maersk-overskifter med kapitalmarkedsdag og nye oplysninger om Hamburg Süd. Samtidig præsenterede J. Lauritzen regnskab, mens erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) kom med en markant kritik af sydkoreansk statsstøtte.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere