ShippingWatch

Her er skitsen til Jan Rindbos strategi for Norden

Nordens nye CEO, 41-årige Jan Rindbo, har taget fat på at udforme en forretningsplan, der på flere måder gør op med rederiets hidtidige tre-års strategier. ShippingWatch har interviewet Rindbo om Nordens nye mål.

Den tidligere formand for rederiet Norden, Mogens Hugo, lagde ikke fingrene i mellem, da han over for ShippingWatch skulle sige, hvad der blev den nye CEOs fornemste opgave. Der skulle leveres bedre resultater, også selvom markedet var svært. Det var i februar 2015, hvor både Nordens aktiekurs og resultater var helt til hest, men alligevel var det en overraskende direkte melding fra Mogens Hugo om, at den nyudnævnte CEO ganske enkelt skulle levere en ordentlig bundlinje uanset markedsforholdene.

Nu har Jan Rindbo så indtaget hjørnekontoret i den gamle bryggeribygning på Strandvejen 52 i Hellerup, hvor hans forgænger og tidligere formand for Danmarks Rederiforening, Carsten Mortensen, også holdt til. Ligesom at Klaus Nyborg, der nu er bestyrelsesformand i Norden, også havde sit kontor her i den tid, han var konstitueret CEO.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

CBS lancerer bestyrelses-uddannelse for shipping

Med støtte fra en række profilerede shipping-navne er halvdelen af pladserne på det første modul af CBS’ nye Blue Board Leadership Programme allerede besat. Andreas Sohmen-Pao er blandt underviserne.

Markant fald på vej i eksporten fra Kina til USA

Efterspørgslen i USA flytter sig fra varer til services, og det giver lavere import af kinesiske varer til USA, vurderer logistikchefer. Data fra Kina bekræfter, at ordrebeholdningen falder hos kinesiske virksomheder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs