ShippingWatch

Thorcos CEO: Vi vil være mere aggressive i markedet

Korte kontrakter i multipurpose-markedet, en stor og variabel flåde og en intakt organisation. Det er opskriften fra Thorco Shippings CEO, Thomas Mikkelsen, forud for noget, der ligner den perfekte storm i multipurpose og tørlast flere år frem. Det fortæller han i et interview med ShippingWatch.

En mere aggressiv tilgang i kortvarige aftaler i multipurpose-markedet helt ned til enkelte rejser, stor forsigtighed i længevarende kontrakter med en stor og variabel flåde, der kan justeres op og ned med ultrakort varsel.

Sådan lyder opskriften i grove træk fra Thorco Shippings CEO og medejer Thomas Mikkelsen på den driftsplan, der skal styre det Stadil-kontrollerede multipurpose-rederi gennem noget nær den perfekte storm i et marked, som ifølge de mest kritiske analytikere kan vare flere år og måske dette årti ud i lighed med det kollapsede og historisk ringe tørlastmarked, som projektskibe typisk er tæt forbundne med.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Storkunder hos containerrederierne vil have nuludlednings-søfragt i 2040. Et forslag, tre redere hilste velkommen. Ekstreme priser på fragt kan sende afskibere ud i konkurs, og storbanken DNB advarer andre banker om at gentage en stor fejl.

Køen ud for Long Beach er vokset til 80 containerskibe

Flaskehalsene i store containerhavne fortsætter med at vokse i USA, hvor det i øjeblikket er værst ved den amerikanske storhavn i Long Beach og Los Angeles. Her ligger 80 skibe i kø til anløb, viser friske tal fra Vessels Value.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs