Trøim efter nyt frasalg af tørlastaktier: "Vi er meget fokuserede på at fikse Borr Drilling"

Den norske investor Tor Olav Trøim har igen solgt ud af aktier i tørlastselskabet 2020 Bulkers. Derved frigiver han midler til andre selskaber som drillingselskabet Borr Drilling, fortæller han til Finansavisen.
Tor Olav Trøim | Foto: PR / Marine Money/Marine Money
Tor Olav Trøim | Foto: PR / Marine Money/Marine Money

Med et nyt salg af aktier i tørlastselskabet 2020 Bulkers frigiver Tor Olav Trøim midler til andre af sine selskaber som det trængte boreselskab Borr Drilling.

Det skriver Finansavisen, efter Trøim onsdag solgte 2020 Bulkers-aktier for 163,7 mio. norske kr.

"Vi laver også nogle andre ting. Vi er meget fokuserede på at fikse Borr Drilling. Der går markedet nu vores vej med en stabil høj oliepris. Og i Golar LNG er udviklingen god på shipping- og LNG-produktionssiden," siger Trøim til avisen.

Tor Olav Trøim har flere gange solgt ud af aktier i 2020 Bulkers i løbet af i år.

Selskabet er begunstiget af et stærkt tørlastmarked, som har sendt aktien til vejrs. Samlet set har Trøim ifølge Finansavisen solgt aktier i selskabet for tæt på en halv mia. norske kr. i indeværende år. Dertil har Trøims holdingselskab Drew Holdings også nydt godt af udbyttebetalinger fra selskabet.

Med det seneste frasalg har Trøims Drew Holdings nedbragt sin aktiebeholdning til en andel på 13,1 pct. af kapitalen og stemmerne i 2020 Bulkers, skriver Finansavisen.

Trøim er i dag også involveret i et andet tørlastselskab, nemlig Himalaya Shipping, der blev etableret tidligere i år, og som har bestilt 12 tørlastskibe.

Tabene skrumper i Borr Drilling efter flere kontrakter 

2020 Bulkers fordobler sin indtjening i tredje kvartal

Trøims nye tørlastsats henter 50 mio dollar i privat udstedelse 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også