ShippingWatch

Billung om nedtur under corona: "Det var forbandet ubehageligt. Slet ikke morsomt"

Da pandemien var på sit højeste, sad Herman Billung og fulgte Star Bulks dalende aktiekurs med en ubehagelig følelse over for de Songa Bulk-aktionærer, som få år forinden havde konverteret deres aktier og var fulgt med over til det græske rederi. Var det den rigtige beslutning at overtale dem til at sælge i 2018? 

Det var hårdt for Herman Billung at se Star Bulk-aktien dale under coronapandemien. | Foto: Marine Money

Med 32 år i shipping har Herman Billung haft god tid til at oparbejde solid erfaring og indsigt om industrien. Men meget erfaring er ikke lig med en krystalkugle, hvilket den 63-årige Billung måtte sande, da den verdensomspændende coronakrise tog et hårdt tag om verden.

Efter en længere karriere som topchef for Golden Ocean og med stop hos blandt andre Klaveness-gruppen tog Herman Billung skridtet ind i en ny verden, da han i 2016 startede sit eget tørlastrederi. Sammen med Arne Blystad præsenterede Billung den nye satsning, Songa Bulk.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Bank vurderer at Esvagt er tæt på syv mia kr værd efter ejerskifte

Ifølge DNB Markets har Esvagt en anslået værdi på næsten syv mia. kr., efter at 3i Infrastructure midt i en salgsproces valgte at købe resten af offshore- og vindrederiet. "Vi blev overraskede, men positivt overraskede," siger Peter Lytzen, CEO i Esvagt til ShippingWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs