ShippingWatch

Norsk tørlastprofil om historisk stærkt marked: "Et lille eventyr"

For selv garvede tørlastprofiler som Herman Billung var det ikke til at forestille sig sidste forår, at raterne for store capesize-skibe ville ramme omkring 70.000 dollar. Halvandet år senere ser opturen ud til at vare ved. "Jeg er meget overrasket over, hvor stærkt det er," siger Billung til ShippingWatch.

Herman Billung er overrasket over hvor stærkt tørlastmarkedet er for tiden. Det kommer Star Bulk til gode, da rederiet nyder godt af de høje spotrater. | Foto: Star Bulk

Det går stærkt i alle tørlastsegmenter for tiden, og det ser ikke ud til at stoppe lige foreløbig. Faktisk går det så godt, at det er svært at finde noget at klage over i en industri, der ellers har gennemgået adskillige svære tider.

Men selvom der er god grund til at smile for tørlastrederierne, har markedet opført sig lidt anderledes og mere overraskende end normalt. Det fortæller Herman Billung, General Manager Norway i Star Bulk, til ShippingWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Storkunder hos containerrederierne vil have nuludlednings-søfragt i 2040. Et forslag, tre redere hilste velkommen. Ekstreme priser på fragt kan sende afskibere ud i konkurs, og storbanken DNB advarer andre banker om at gentage en stor fejl.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs