ShippingWatch

Norden om tørlast efter endnu en opjustering: "Det er ret voldsomt"

Tørlastraterne fortsætter med at stige til vejrs i et 2021, hvor danske Norden allerede har hævet sine forventninger fire gange. Historisk lav ordrebog peger på, at trenden vil fortsætte, siger CFO til ShippingWatch. Tørlastaktier er over en bred kam steget markant i år.

Alene i den seneste uge er raterne ifølge Norden steget med 2.750 dollar om dagen påpeger Nordens CFO, Martin Badsted. | Foto: PR / Norden

På blot en måned har tørlastraterne taget endnu en himmelflugt, og det billede har netop udløst årets fjerde opjustering af forventningerne hos tørlast- og tankrederiet Norden.

"Vi oplever, at markedet bliver ved med at gå højere og højere op. Det, vi bruger til at prissætte vores kapacitet for anden halvdel af året, er steget i værdi med mere end 10.000 dollar om dagen siden slutningen af maj. Det er ret voldsomt," siger Nordens CFO, Martin Badsted, i et interview med ShippingWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens vigtigste historier på ShippingWatch

En bestemt dag i 2016 kan blive afgørende i Dan-Bunkering-sagen, pres på verdens forsyningkæder får store import-virksomheder til at lede efter alternativer, topchefer ser opsving fortsætte ind i 20'erne, fem Maersk-officerer suspendet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs