ShippingWatch

To nye medlemmer på vej ind i Nordens bestyrelse

Norden vil afholde en ekstraordinær generalforsamling i december alene for at få to nye medlemmer ind i bestyrelsen. En dansker og en englænder er på vej ind.

Foto: Norden

Der er lagt op til ændringer i Nordens bestyrelse, når rederiet i december afholder en ekstraordinær generalforsamling alene med det punkt at få to nye medlemmer valgt ind.

Bestyrelsen anbefaler, at Helle Østergaard Kristiansen, der er CFO i Danske Commodities, bliver valgt ind på den ene post og fremhæver blandt andet hendes erfaring på finansområdet og med risk management. Herudover er der tale om britiske Stephen John Kunzer, som er tidligere CEO i Eastern Pacific og i det hele taget har 30 års erfaring i industrien.

Der er tale om to pladser i bestyrelsen, der har stået ledige, den ene af dem, da Team Tankers' CEO Hans Feringa valgte at træde tilbage i april for at undgå en interessekonflikt.

Generalforsamlingen vil blive afholdt den 12 december 2018.

Tankforretning trækker Norden i rødt i tredje kvartal

USA advarer shippingbranchen mod at handle med iranske rederier 

Mere fra ShippingWatch

Maersk løfter sløret for design af metanolskibe

I fem år har Maersk arbejdet på at udvikle et nyt skibsdesign, som skal øge energi-effektiviteten i flåden med 20 pct. Otte skibe, der efter planen skal sejle på grøn metanol fra 2024, bliver de første.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs