ShippingWatch

Medie: To tyske rederier starter ny tørlastpool

Reederei Nord og Peter Döhle Schiffahrts indleder drift af ny pool for moderne handysize-skibe fra 1. juli i år, skriver Tradewinds.

Tyske Reederei Nord og Peter Döhle Schiffahrts etablerer en ny tørlastpool og skyder henholdsvis 11 og syv handysize-skibe i The Hanseatic Unity Handysize Pool (HUHP).

Det skriver Tradewinds fredag.

Den nye pool, der indleder driften fra 1. juli i år, vil udelukkende fokusere på moderne øko-tonnage, der er tilpasset de kommende svovlkrav til skibenes brændstof fra 2020.

Ifølge avisens finansielle kilder arbejder Reederei Nord på at rejse over 100 mio. dollars på kapitalmarkedet i Oslo med henblik på at øge sine operationer for handysize-skibe.

Peter Döhle og græske Costamare fusionerede 1. februar i år deres charterterforretninger med i alt 220 containerskibe i et nyt selskab under navnet Blue Net Chartering med hovedsæde i Hamborg.

HSH Nordbank forudser massivt fald i tyske shippingselskaber  

Peter Döhle og græske Costamare fusionerer drift af 220 skibe

Peter Döhle lander stor finansieringsaftale med kinesere 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste på ShippingWatch

Maersk fremrykkede sit klimamål og hævede forventningerne til 2021 i en uge, hvor DSV-topchef Jens Bjørn kaldte containerredernes indtog i logistik "betydningsløst". EU sagde nej til sydkoreansk storfusion, og Maersk Tankers lagde ny strategi frem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs