ShippingWatch

Medie: To tyske rederier starter ny tørlastpool

Reederei Nord og Peter Döhle Schiffahrts indleder drift af ny pool for moderne handysize-skibe fra 1. juli i år, skriver Tradewinds.

Tyske Reederei Nord og Peter Döhle Schiffahrts etablerer en ny tørlastpool og skyder henholdsvis 11 og syv handysize-skibe i The Hanseatic Unity Handysize Pool (HUHP).

Det skriver Tradewinds fredag.

Den nye pool, der indleder driften fra 1. juli i år, vil udelukkende fokusere på moderne øko-tonnage, der er tilpasset de kommende svovlkrav til skibenes brændstof fra 2020.

Ifølge avisens finansielle kilder arbejder Reederei Nord på at rejse over 100 mio. dollars på kapitalmarkedet i Oslo med henblik på at øge sine operationer for handysize-skibe.

Peter Döhle og græske Costamare fusionerede 1. februar i år deres charterterforretninger med i alt 220 containerskibe i et nyt selskab under navnet Blue Net Chartering med hovedsæde i Hamborg.

HSH Nordbank forudser massivt fald i tyske shippingselskaber

Peter Döhle og græske Costamare fusionerer drift af 220 skibe

Peter Döhle lander stor finansieringsaftale med kinesere

Forsiden lige nu

Ugens bedste på ShippingWatch

Maersk fik genskabt en del af væksten, problemerne med dårlige bunkerolie fortsatte, og en hel række af de mest velrenommerede danske rederier som Norden, Torm, DFDS og J. Lauritzen fremlagde regnskab i ugen, der gik.

Søren Skou: "Vi er blevet en vækstvirksomhed igen"

Efter et par år, der overordnet har handlet om at sælge fra og skære den fremtidige containerforretning til, mener CEO Søren Skou, at Maersk igen er en vækstforretning. Især 2019 vil vise, om han får ret.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere