ShippingWatch

Medie: To tyske rederier starter ny tørlastpool

Reederei Nord og Peter Döhle Schiffahrts indleder drift af ny pool for moderne handysize-skibe fra 1. juli i år, skriver Tradewinds.

Tyske Reederei Nord og Peter Döhle Schiffahrts etablerer en ny tørlastpool og skyder henholdsvis 11 og syv handysize-skibe i The Hanseatic Unity Handysize Pool (HUHP).

Det skriver Tradewinds fredag.

Den nye pool, der indleder driften fra 1. juli i år, vil udelukkende fokusere på moderne øko-tonnage, der er tilpasset de kommende svovlkrav til skibenes brændstof fra 2020.

Ifølge avisens finansielle kilder arbejder Reederei Nord på at rejse over 100 mio. dollars på kapitalmarkedet i Oslo med henblik på at øge sine operationer for handysize-skibe.

Peter Döhle og græske Costamare fusionerede 1. februar i år deres charterterforretninger med i alt 220 containerskibe i et nyt selskab under navnet Blue Net Chartering med hovedsæde i Hamborg.

HSH Nordbank forudser massivt fald i tyske shippingselskaber

Peter Döhle og græske Costamare fusionerer drift af 220 skibe

Peter Döhle lander stor finansieringsaftale med kinesere

Forsiden lige nu

Rasmus Jarlov et ubeskrevet blad i dansk shipping

Danmarks nye erhvervsminister har både inden for borgens mure og i offentligheden gjort sig bemærket som en kontroversiel person, der ikke går af vejen for en politisk fejde, et privat opgør med kendis-kæresten på nettet eller en vild dans for åben skærm. Spørgsmålet er, om han får en meget kort karriere som minister.

DFDS har akut mangel på it-medarbejdere

Trods sin status som et af Danmarks største rederier, har DFDS svært ved at tiltrække medarbejdere til sin it-afdeling. Rederiet er langt fra det eneste med det problem.

Danske rederier: Handelskrig kan ramme os hårdt

"Det er skidt nyt for dansk søfart og ikke mindst for gastank, at det nu ser ud som om, vi er vidne til en regulær handelskrig mellem USA og Kina," siger Andrew McPhail, kommerciel direktør i Evergas.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere