ShippingWatch

H. Folmer & Co er faldet tilbage til røde tal

Speciallastrederiet H. Folmer & Co. er tilbage i røde tal, fremgår det af årsregnskabet for 2017. "Utilfredsstillende," lyder det fra ledelsen.

Foto: H. Folmer

De seneste år har resultaterne i det lille danske speciallastrederi H. Folmer & Co. svinget fra minus til plus og tilbage igen. Og 2017 var ingen undtagelse, idet rederiet netop har præsenteret et underskud for sidste år.

Bruttofortjenesten var stort set uændret i 2017 i forhold til året før og landede på 4,6 mio. kr. Men hvor det i 2016 blev til et plus på 372.000 kr., endte resultatet sidste år på et minus på 200.000 kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs