ShippingWatch

Herman Billung efter aftale med Star Bulk: Skibsværdier kan fortsætte i vejret

Aftalen med Star Bulk giver Songa Bulk en højere pris for sine skibe, end selskabet oprindeligt har betalt, fortæller CEO Herman Billung i et interview med ShippingWatch. "Jeg ser fortsat en god upside i værdierne for skibene," siger han.

Foto: Marine Money

Meget tyder på, at Arne Blystad og Herman Billung valgte rigtigt, da de for under to år siden begyndte deres investeringer i tørlastskibe med Songa Bulk. Kigger man på udviklingen for skibsværdierne i tørlastmarkedet, er det nemlig kun gået en vej, og det er opad.

Blandt andet derfor anses tirsdagens handel mellem Songa Bulk og Star Bulk af flere som attraktiv for begge parter. Selv vurderer CEO for Songa Bulk, Herman Billung, i et interview med ShippingWatch, at Songa Bulk i gennemsnit har købt sine i alt 15 skibe omtrent 10 pct. lavere end prisen i handlen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Maersk venter snart at præsentere rapport om overgreb på skib

Maersk har færdiggjort undersøgelsen af det mulige seksuelle overgreb på et kvindelig besætningsmedlem, hvor fem søofficerer efterfølgende blev suspenderet. Rapporten ventes at blive lagt frem i slutningen af januar, siger Maersk til ShippingWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs