ShippingWatch

Tørlastrederier skruer op for ordrebøgerne

I slutningen af 2017 blev der bestilt markant flere tørlastskibe i et stigende marked. Især nogle skibstyper er der rift om. Udbuddet af skibe nærmer sig nu igen efterspørgslen.

Mens tørlastrederierne kunne slutte 2017 med et overraskende bedre marked, valgte flere også at gå til værfterne og bestille nye skibe.

Tallene varierer en smule afhængig af, hvem man spørger. Men tendensen er den samme. Med en øget optimisme hos tørlastrederne er ordrerne fulgt med.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs