ShippingWatch

Klaveness' tørlastpools så gode takter i december

De to store tørlastpools Bulkhandling Supramax og Baumarine Panamax, som norske Klaveness driver, fik solide resultater i december 2017 og leverede over forventningerne.

Foto: Klaveness

Klaveness' to pools for store tørlastskibe kom rigtig godt ud af 2017.

De to pools med navnene Bulkhandling Supramax og Baumarine Panamax overgik forventningerne i december 2017 og leverede gode overskud.

I en meddelelse fremhæver Klaveness, at Bulkhandling Supramax-poolen havde et resultat dagligt på omkring 10.860 dollars, mens det daglige resultat for Baumarine Panamax-poolen lå på 12.995 dollars.

"I et stadigt mere volatilt marked udnytter flere medlemmer nu muligheder for at konvertere omsætningsstrømmen til en fast indkomst i en given periode," skriver Klaveness i meddelelsen.

Klaveness driver en flåde på i alt omkring 120 skibe og ejer ud af dem i alt 17 skibe. De ejede skibe er fordelt på ni kombinationsskibe og otte containerskibe. Samtidig har rederiet med norske rødder tre kombinationsskibe bestilt og på vej.

Klaveness siger nej tak til scrubbere efter test 

Efter to år med minus stiler Klaveness mod plus i 2017 

Klaveness: Tre udfordringer ved vækst i tørlast 

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs