ShippingWatch

Noble Group har tre afgørende tidsfrister i december

Det kriseramte handelshus Noble Group har flere afgørende tidsfrister, som selskabet skal opfylde i december for at styre uden om en konkurs, skriver Bloomberg.

Foto: /ritzau/AP/Huang Shi Peng

Noble Group var engang Asiens største handelshus, men i 2015 begyndte tingene at gå ned ad bakke for selskabet med base i Hongkong, og nu har selskabet hårde deadlines lige foran sig, hvis en konkurs skal undgåes.

Tre af dem falder i december, skriver Bloomberg.

Der har Noble Group nemlig den 15. december et afgørende aktionærmøde, hvor aktionærerne skal stemme om et salg af sin olieforretning til Vitol Group.

Den 20. december udløber en stor kreditfacilitet på 1,1 mia. dollars for Noble Group, og d. 24. december skal selskabet indfri et obligationslån på 400 mio. dollars.

Især deadline 20. december kan blive afgørende, lyder det fra analytiker Annisa Lee, der er leder af afdelingen for kreditanalyse i Asien hos Nomura International.

"Hvis udlånerne til Noble's kreditfacilitet, der løber ud, ikke forlænger faciliteten, vil det betyde en teknisk konkurs for faciliteten."

Noble Group ejer det store tørlastrederi Noble Chartering, som danske Michael Nagler står i spidsen for.

Kriseramte Noble vil sælge fire skibe

Tre scenarier for kriseramte Noble Group

Bank trækker støtten til kriseramte Noble Group

Forsiden lige nu

BW LPG indstiller tre mand til Dorians bestyrelse

Gasrederiet med Martin Ackermann i spidsen går nu direkte til Dorians aktionærer med indstilling af tre kandidater til opkøbsmålets bestyrelse. Her sidder der allerede erfarne og "yderst kvalficerede" personer, lyder svaret fra Dorian.

Tidewater går sammen med Gulfmark

De amerikanske rederier Tidewater og Gulfmark er blevet enige om at gå sammen og skabe en flåde på omkring 270 skibe inden for offshore-segmentet. Sammenlægningen styrker Tidewaters profil og giver mulighed for yderligere opkøb, siger CEO.

Djibouti til DP World: Tag jeres penge og gå

Det østafrikanske land Djibouti tilbyder igen kompensation til DP World for at afslutte havnestrid, skriver Financial Times. DP World stod så sent som i sidste uge på sin ret til at drive en terminal i landet.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere