ShippingWatch

Scorpio Bulkers køber fire skibe

Kort tid efter et forgæves forsøg på at rejse kapital køber Scorpio Bulkers fire skibe for i alt 90 mio. dollars, hvoraf en del bliver betalt med aktier.

Foto: Scorpio Bulkers

Scorpio Bulkers har købt fire tørlastskibe fra to forskellige sælgere, oplyser tørlastrederiet. Der er tale om tre ultramax-skibe og et kamsarmax for i alt 90 mio. dollars, hvoraf godt 13 mio. dollars bliver betalt med aktier i Scorpio.

Alle ultramax-skibene er bygget på det kinesiske værft Chengxi og blev leveret i 2014 og 2015. Kamsarmax-skibet er under konstruktion og vil blive leveret fra Kina i andet kvartal 2018.

Købet sker kort efter, at Scorpio Bulkers måtte droppe en aktieemission på 10 mio. aktier, fordi investorerne ikke var villige til at betale nok. Købet af de nye skibe sker via kontanter og nye gældsaftaler, som rederiet i øjeblikket diskuterer med sine långivere.

I september købte Scorpio desuden seks ultramax-skibe fra Golden Ocean for en sum på 142,5 mio. dollars.

Scorpio Bulkers dropper aktiesalg efter "utilfredsstillende" tilbud 

Scorpio Bulkers tror på bæredygtige rater

Ophugningen af tørlastskibe bremser op i takt med opsvinget 

Mere fra ShippingWatch

Höegh Autoliners går med i klimakoalition

Det norske bilrederi Höegh Autoliners indtræder i klima-alliancen First Movers Coalition, der også tæller Maersk, som ”frontløbere på bæredygtighedsområdet i deres sektor”.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs