ShippingWatch

Tørlast

Dansk tørlastoperatør løfter overskuddet markant

Hellerup-operatøren T.K.B. Shipping kommer ud af andet halvår af 2017 med et overskud, der langt overstiger de foregående helårsregnskaber. Chartering manager Jacob Palle Madsen har positive forventninger til 2018.

Star Bulk har købt 34 skibe siden april

Det græske tørlastrederi har købt 34 skibe på under en måned og har nu den største flåde af tørlastskibe blandt de børsnoterede rederier i New York. Seneste handel var overtagelsen af Songa Bulk.

Star Bulk køber hele Songa Bulks flåde

De to tørlastrederier Star Bulk og Songa Bulk har indgået en aftale om, at Star Bulk køber hele Songa Bulks flåde på 15 skibe for 144,55 mio. dollars. Efter salget bliver Songa Bulks ledelse en del af Star Bulk.

Pacific Basin køber fire nye skibe

Tørlastrederiet Pacific Basin har købt fire skibe fra fire forskellige sælgere og udsteder nye aktier som en del af købet. Tiden er rigtig til at købe skibe, siger rederiet.

Analytiker ser nyt tørlastrederi som vinder

Tor Olav Trøims nye og meget omtalte tørlastrederi Bulkers 2020 vil stå som en vinder, når de nye miljøkrav fra 2020 kommer til at ændre tørlastbranchen. Det vurderer Fearnleys, skriver Finansavisen.

Intercargo ser markant fald i tørlastulykker

Tørlastorganisationen Intercargo har opgjort tabte skibe og menneskeliv i tørlastulykker og kan måle et markant fald. Samtidig udpeger Intercargo de fem største årsager til ulykker på tørlastskibe.

"En Twitter-kommentar kan ændre tørlastmarkedet"

Tørlastmarkedet fortsætter en gradvis fremgang uanset handelsspændinger og lavere vækst i Kina, siger Nordens CEO Jan Rindbo til ShippingWatch. Men i dag skal der ikke meget til, før det skifter retning.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere