ShippingWatch

Tørlast

Indonesien lukker delvist ned for udenlandske rederier

En række varegrupper må fra maj kun fragtes ud af Indonesien, hvis man benytter sig af indonesiske rederier eller indonesisk-flagede skibe. Det vækker bekymring hos Danske Rederier, der kalder det "farlig protektionisme".

Gearbulk afviser misligeholdelse af lån til MOL

Japanske MOL varslede tidligere i denne uge ekstraordinære tab blandt andet på et lån til Gearbulk. "Vi er ikke i noget misligehold af lån," siger tørlastselskabets managing director til ShippingWatch.

Sidste uges vigtigste historier på ShippingWatch

Spredningen af coronavirus eskalerede i Europa og USA, mens en priskrig mellem Saudi-Arabien og Rusland fik olieprisen til at falde. ShippingWatch dækkede i sidste uge konsekvenserne for shipping og offshore tæt.

Overskuddet dykker i Falcon Maritime

Den danske tørlastkoncern Falcon Maritime fik et fald i overskuddet i 2019, som daler med cirka 30 mio. kr. Rederiet har købt et nyt skib, som er leveret i februar 2020.

Norden får bedste kvartal i fem år

Norden landede det bedste kvartalsresultat i næsten fem år med et justeret overskud på 31 mio. dollar i fjerde kvartal. Rederiet venter højere resultat for hele 2020 trods usikkerheden fra coronavirus.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere