ShippingWatch

Tørlast

2020 Bulkers kigger på børsnotering i USA

2020 Bulkers vil sandsynligvis blive noteret på børsen i USA til næste år, lyder det fra selskabet. Den amerikanske børs kan give den bedste prissætning for aktien, siger formand Magnus Halvorsen til norsk medie.

Sidste uges vigtigste på ShippingWatch

Der skete endelig lidt nyt på konsolideringsfronten i produktank, hvor BW Tankers købte en stor bid af Hafnia Tankers. Samtidig stjal en mulig storfusion mellem CMA CGM og Hapag-Lloyd opmærksomhed.

Cargill opruster i sin tørlastflåde

Handelshuset Cargill har lavet aftale om at lease fire store tørlastskibe fra kinesisk partner. En modernisering af flåden, lyder det fra leder af Cargills enhed for søtransport.

Nyt tørlastrederi udskyder børsplaner

Ni dage efter udmeldinger om at rejse 140 mio. dollars er en varslet børsnotering blevet skudt til hjørne af tørlastrederiet Goodbulk. Forholdene i markedet er "ugunstige", siger rederiet.

Et simpelt regnestykke er blevet centrum i skrotdebat

Debatten om rederiernes ophugning af udtjente skibe er blusset op igen forud for en afgørende beslutning i Bruxelles. Et simpelt regnestykke om pladsen på de europæiske værfter er centrum for ny strid mellem redere og ngo.

Pacific Basin lander stor bankaftale

Pacific Basin har indgået en kreditaftale til 325 mio. dollars med et stort bankkonsortium. Aftalen refinansierer bl.a. eksisterende gæld og rejser kapital på ubelånte skibe.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere