ShippingWatch

Tørlast

Grøn omstilling kan halvere værdien af skibe

Shippings grønne omstilling kan ifølge en ny rapport få så vidtgående konsekvenser for tank- og tørlastejere, at værdien af deres skibe vil blive halveret. "Tiden til at handle er nu," lyder advarslen.

Ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Blue Water kommer aldrig til salg, slog stifter Kurt Skov fast over for ShippingWatch. Også tilbageholdelsen af skibet Grace 1 (billedet), OW Bunker og en bøde til Total trak flere overskrifter i denne uge.

Scorpio køber flere scrubbere

Shippingruppen Scorpio bestiller nu flere scrubber-systemer til sine tørlast- og tankskibe. Systemerne skal installeres i 2020 og kommer oveni de 80 scrubbere, gruppen allerede har bestilt.

Tørlastchefer tror på bedre tider efter forfærdeligt halvår

Efter en hård start på året er tørlastindekset Baltic Dry den seneste måned buldret frem til det hidtil højeste niveau i 2019. Men ifølge de fremtrædende tørlastchefer Robert Bugbee, Hamish Norton og Polys Hajioannou er opturen først lige begyndt.

Vale skal betale for skader efter mineulykke

Det brasilianske mineselskab Vale er blevet dømt til at betale for samtlige skader i forbindelse med den tragiske mineulykke i januar. Ulykken dræbte 248 personer og har haft store konsekvenser for tørlastmarkedet.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere