ShippingWatch

Tørlast

Noble Charterings chef: Meget muligt med flere skibssalg

Antallet af ejede skibe er igen faldet hos tørlastrederiet Noble Chartering, og på sigt kan flere skibssalg komme på tale, fortæller CEO Michael Nagler til ShippingWatch. Samtidig har selskabet åbnet for et nyt forretningsområde.

Kina kræver WTO-sanktioner mod USA

Kina vil have World Trade Organization (WTO) til at indføre sanktioner mod USA. Ifølge Reuters kommer Kinas forslag som en reaktion på, at USA ikke har levet op til en dom mod amerikansk dumping-told.

Ny rapport: "Kinas styrke er overvældende"

Kina er den stærkeste maritime nation, vurderer en ny rapport fra DNV GL og et konsulenthus. Rapporten tager højde for landenes styrke inden for blandt andet shipping og havne. Danmark ligger højt i forhold til sin størrelse.

Sort boks fra Stellar Daisy skal bjærges

Den sydkoreanske regering har vedtaget, at den sorte boks fra ulykkesskibet Stellar Daisy skal hentes op fra havbunden. Boksen kan måske være med til at forklare årsagen til forliset.

Star Bulk køber skibe fra tysk shippinggruppe

Det græske tørlastrederi udvider flåden med nye skibe, som købes af stor tysk shippinggruppe. Handlen kommer efter, at Star Bulk i foråret købte et tocifret antal skibe i en række opsigtsvækkende handler.

Noble Group får opbakning til redningsplan

Noble Group har fået stor opbakning til sin omstridte redningsplan på en ekstraordinær generalforsamling i Singapore. Et flertal af aktionærerne stemte for restruktureringen.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere