ShippingWatch

To bunkerselskaber mister licens i Singapore

Maritime and Port Authority of Singapore har slået til mod to bunkerselskaber, der mister deres licens og dermed retten til nogensinde at arbejde i Singapore Havn igen.

Hyundai Merchant Marine
Foto: Hyundai Merchant Marine

To bunkerselskaber har mistet deres licens til at operere i Singapore, oplyser de lokale myndigheder.

Der er tale om Panoil Petroleum og Universal Energy, som ikke får deres bunkerlicenser fornyet af Maritime and Port Authority of Singapore.

Panoil Petroleum var for nylig i overskrifterne, da selskabet blev taget i at foretage ændringer på sine bunkerskibe, der betød, at man ikke længere kunne regne med pålideligheden af deres masseflowmetre. Det har nu ført til, at licensen ikke fornys.

I Universal Energys tilfælde var bunkeren pisket igennem og dermed tilsat luft, så den fyldte mere, den såkaldte capuccino-metode.

Ingen af de to selskaber vil fremover kunne operere som bunkerleverandør i Singapore.

Bunkerselskab mister licens efter mistanke om snyd

Bunker Holding rekrutterer til hemmeligt projekt

Singapore vil være klar til LNG i 2020

Forsiden lige nu

Sirius-sag kan trække ud i årevis: "Det er komplekst"

Tre uger efter det sidste retsmøde venter Sirius Shipping fortsat på en afgørelse i sagen om brud på udlændingeloven. Der kan dog gå flere år, før sagen bliver afgjort, hvis den ender med at blive sendt videre til EU-Domstolen.

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Ugen på ShippingWatch bød på flere Maersk-overskifter med kapitalmarkedsdag og nye oplysninger om Hamburg Süd. Samtidig præsenterede J. Lauritzen regnskab, mens erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) kom med en markant kritik af sydkoreansk statsstøtte.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere