ShippingWatch

Refinansieret gasrederi forbliver i rødt

Underskuddet i det Singapore-baserede Epic Gas med en flåde på 42 skibe voksede i andet kvartal.

Foto: Epic Gas

Epic Gas, der driver sin flåde på 42 skibe ud af Singapore kom ud af andet kvartal med et nettounderskud på 5,4 mio. dollars mod et minus i samme periode sidste år på 0,9 mio. dollars.

Omsætningen i kvartalet udgjorde 33,9 mio. dollars, en stigning på fire pct. sammenlignet med samme kvartal sidste år.

Epic Gas gennemførte tidligere i år i samarbejde med tre banker en refinansieringsaftale på 90 mio. dollars for 14 LPG-fartøjer. Udbyttet fra aftalen er brugt til afdrag på gæld på eksisterende lån. Med refinansieringen har selskabet ingen forpligtelser på refinansieringen før 2019.

Rederiet noterer i kvartals- og halvårsrapporten, at kvartalet sluttede i den positive ende med tegn på en begyndende bedring af rateniveauet, og at især flåden af mindre gasskibe høster fordele af det stærkere marked, mens større skibe fortsat lider under overkapacitet og på visse ruter må konkurrere med de mindre handysize-skibe.

Epic Gas i mål med refinansiering for millioner

Drewry: For mange skibe vil holde LPG-raterne i skak

Epic Gas får nyt underskud i fjerde kvartal

Forsiden lige nu

Sirius-sag kan trække ud i årevis: "Det er komplekst"

Tre uger efter det sidste retsmøde venter Sirius Shipping fortsat på en afgørelse i sagen om brud på udlændingeloven. Der kan dog gå flere år, før sagen bliver afgjort, hvis den ender med at blive sendt videre til EU-Domstolen.

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Ugen på ShippingWatch bød på flere Maersk-overskifter med kapitalmarkedsdag og nye oplysninger om Hamburg Süd. Samtidig præsenterede J. Lauritzen regnskab, mens erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) kom med en markant kritik af sydkoreansk statsstøtte.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere