ShippingWatch

Medie: LPG-laster samler sig ved Singapore

Flere skibe med laster af LPG har ligget stille ud for Singapore for at vente på bedre priser for den flydende petroleumsgas. Det er dog ikke på samme niveau som sidste år, skriver Reuters.

Foto: /ritzau/AP/Wong Maye/

Igen i år ligger skibe sig ud for østaten Singapore og venter på at lande bedre priser for deres laster af flydende petroleumsgas, LPG.

Det skriver Reuters på baggrund af tre kilder i industrien, ligesom data fra nyhedsbureauet viser, at VLGC'eren Pacific Binzhou har ligget fem dage ud for Singapore.

"Situationen er ikke så slem som sidste år. Mæglerne går efter at få bedre priser ved at holde lasten flydende i en kortere periode," siger en kilde til Reuters.

For et år siden, i august 2016, lå i alt ti skibe med LPG-laster og ventede på, at priserne skulle stige.

BW LPG laver joint venture i Indien

Dorian trukket i rødt af svagt LPG-marked i 2016

Drewry ser overkapacitet i LPG de næste to år

Forsiden lige nu

Sirius-sag kan trække ud i årevis: "Det er komplekst"

Tre uger efter det sidste retsmøde venter Sirius Shipping fortsat på en afgørelse i sagen om brud på udlændingeloven. Der kan dog gå flere år, før sagen bliver afgjort, hvis den ender med at blive sendt videre til EU-Domstolen.

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Ugen på ShippingWatch bød på flere Maersk-overskifter med kapitalmarkedsdag og nye oplysninger om Hamburg Süd. Samtidig præsenterede J. Lauritzen regnskab, mens erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) kom med en markant kritik af sydkoreansk statsstøtte.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere