ShippingWatch

Retten i New York afviser Frontlines overtagelsesforsøg

Afgørelsen fra Højesteret i New York ligger nu klar og giver som ventet ikke medhold til Frontline i forsøget på at blokere handlen mellem DHT og BW Group om 11 supertankere.

John Fredriksen og Frontlines forsøg på at hindre handlen mellem DHT og BW Group er ikke lykkedes, slår New York Supreme Court fast.

Afgørelsen er netop blevet offentliggjort torsdag eftermiddag i en børsmeddelelse fra DHT. Som ShippingWatch skrev tidligere på dagen, lød det samstemmende fra DHT og BW Group, at blokeringen fra Frontlines side ikke gik igennem, og det fremgår nu altså også af afgørelsen fra højesteretten.

I afgørelsen lægger retten vægt på tre punkter og afviser Frontlines begæring.

DHT og BW Group trodser Fredriksens blokadeforsøg

John Fredriksen vil blokere DHT-handel med 11 tankskibe

Frontline sikrer mulighed for at hente penge i USA

Forsiden lige nu

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Norsk oliefonds sortlistning af rederier for at bruge beaching-værfter, opsigtsvækkende udspil fra ny rederiformand, opjustering i Norden og Skats svar på landsretsdom var blandt ugens tophistorier på ShippingWatch.

Danske skibsofficerer vil undersøge omfanget af sexchikane til søs

Søfartens Ledere vil sætte en ny undersøgelse af sexchikane til søs i gang for at bekæmpe problemet. "Det er et ekstremt tabubelagt område," siger formand Bjarne Cæsar Jensen. Antallet af sager om sexchikane er ganske få hos Søfartens Ledere, 3F og Danske Rederier.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere