ShippingWatch

Epic Gas i mål med refinansiering for millioner

Singapore-baserede Epic Gas har i samarbejde med tre banker gennemført en refinansieringsaftale på 90 mio. dollars for 14 LPG-fartøjer. Udbyttet fra den nye aftale er blevet brugt til at afdrage gæld på eksisterende lån.

Foto: Epic Gas

Gasrederiet Epic Gas, der er baseret i Singapore, har gennemført en refinansieringsaftale for samlet 90 mio. dollars for 14 LPG-skibe, lyder det i en meddelelse fra rederiet.

Refinansieringen på 90 mio. dollars har udløb i 2024, fremgår det. Aftalen er landet i samarbejde med bankerne ABN Amro Bank, DVB Bank samt Norddeutsche Landesbank.

Udbyttet fra refinanseringen er blevet brugt til at betale udestående gæld på eksisterende lån til netop DVB Bank og Norddeutsche Landebank. De havde udløb i henholdsvis december 2017 samt i 2019 og 2020.

"Med gennemførslen af refinansieringen har selskabet ingen refinansieringsmæssige forpligtelser før 2019," skriver Epic Gas.

Epic Gas kontrollerer en flåde på 41 fartøjer. Rederiets regnskab, der blev offentliggjort i februar, viste et underskud på 23,3 mio. dollars i 2016.

Epic Gas får nyt underskud i fjerde kvartal

Epic Gas fik millionunderskud i tredje kvartal

Drewry: For mange skibe vil holde LPG-raterne i skak

Forsiden lige nu

Siem Offshore nedtoner håb om bedre marked i 2018

Det norske offshorerederi Siem Offshore fik et større underskud i 2017 end året forinden med et tab på 185 mio. dollars efter stor nedskrivning på skibe. Lave rater vil fortsætte ind i 2018, lyder forventningen.

Brian Mikkelsen rejser hård kritik af Sydkoreas maritime statsstøtte

Den planlagte og omfattende sydkoreanske statsstøtte til værfter og rederier er et problem, mener erhvervsminister Brian Mikkelsen (K). "Det tipper balancen på markedet. Derfor skubber vi på i OECD for at gennemgå statsstøtten til skibsværfter," siger han til ShippingWatch under sit besøg i Sydkorea.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere