ShippingWatch

BW LPG ser flere nybygninger kaste skygge på gasmarkedet

Gasrederiet BW LPG går tilbage i andet kvartal på grund af lavere spotrater og en række skibe, der var ude af service. Selskabet er optimist om 2022, men flere nybygninger skaber usikre udsigter derefter.

BW LPG's topchef Anders Onarheim. | Foto: BW LPG

Norske BW LPG, der transporterer flydende petroleumsgas på sine tankskibe, blev ramt af lavere spotrater i andet kvartal, mens en række skibe i dok trak flådeudnyttelsen ned.

Rederiet, der blandt andet ejes af Sohmen-Pao familiens BW Group, leverer på den baggrund et overskud på 23,1 mio. dollar efter skat, mere end en halvering fra 62,1 mio. dollar i samme periode 2020, viser regnskabet offentliggjort torsdag morgen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs