ShippingWatch

Flere aktionærer stemte imod genvalg af Sohmen-Pao som formand for BW LPG

Flere af BW LPG's aktionærer stemte ved generalforsamlingen i fredags imod et genvalg af majorietetsejeren Andreas Sohmen-Pao som rederiets formand. BW Group afviser over for ShippingWatch, at der er et problem i antallet af Sohmen-Paos bestyrelsesposter.

Foto: Global Maritime Forum

En række af BW LPG's aktionærer har stemt imod et genvalg af Andreas Sohmen Pao som gasrederiets bestyrelsesformand.

Det skete på rederiets årlige generalforsamling, som fandt sted fredag i sidste uge, skriver det norske medie Finansavisen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Tradelens håber snart at få store Maersk-rivaler endeligt ombord

Hapag-Lloyd og ONE glimrer ved deres fravær på den digitale platform Tradelens, selvom de for to år siden meddelte, at de ville gå med. "Vi er håbefulde om, at de meget snart vil tilslutte sig," siger Tradelens-chef Mike White. Hapag-Lloyd venter at træffe en endelig beslutning inden længe.

Scandlines henter ny topchef fra bryggeri

Scandlines skifter ud på topchefsposten. Efter mere end ti år i spidsen for rederiet stopper Søren Poulsgaard Jensen som adm. direktør. Afløseren er hentet i Royal Unibrew.

Maersk-satsningen Tradelens har taget hul på kinesisk udrulning

Maersk og IBM's digitale satsning Tradelens har allieret sig med statsejet kinesisk selskab om en udrulning i Kina for at få kinesiske importører og eksportører ombord. Kina er et kritisk marked for platformen, som der fra Esplanaden ventes klar vækst fra i år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs