ShippingWatch

Svagt kemikalietankmarked øger underskuddet hos Odfjell

Odfjell så underskuddet vokse i første kvartal, som var præget af et svagt kemikalietankmarked. Topchef Kristian Mørch tror på en bedring i andet kvartal.

Foto: PR/Odfjell

Norske Odfjell så et svagt kemikalietankmarked spille ind på bundlinjen i årets første måneder, hvor underskuddet voksede sammenlignet med starten af 2020.

Allerede ved fremlæggelsen af årsregnskabet varslede selskabet en svagere start på 2021. Det bekræftes af tallene fremlagt torsdag, der viser et nettounderskud på 15,6 mio. dollar, hvilket var en tilbagegang fra et tab på 4,4 mio. dollar på samme tid sidste år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Tradelens håber snart at få store Maersk-rivaler endeligt ombord

Hapag-Lloyd og ONE glimrer ved deres fravær på den digitale platform Tradelens, selvom de for to år siden meddelte, at de ville gå med. "Vi er håbefulde om, at de meget snart vil tilslutte sig," siger Tradelens-chef Mike White. Hapag-Lloyd venter at træffe en endelig beslutning inden længe.

Scandlines henter ny topchef fra bryggeri

Scandlines skifter ud på topchefsposten. Efter mere end ti år i spidsen for rederiet stopper Søren Poulsgaard Jensen som adm. direktør. Afløseren er hentet i Royal Unibrew.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs