ShippingWatch

Zeronorth udpeger ny chef til at løfte toplinjen

Zeronorth, der ejes af Maersk Tankers og handelshuset Cargill, har udpeget et nyt medlem til sin ledelse, som skal sætte gang i væksten hos det digtale selskab.

Anders Mayntzhusen får titel af Chief Revenue Officer hos Zeronorth. | Foto: Zeronorth

Det digitale selskab Zeronorth, der er stiftet af Maersk Tankers, sætter navn på en ny chef, der skal være med til sparke gang i væksten.

Valget er faldet på Anders Mayntzhusen, der tiltræder i en titel som CRO – chief revenue officer – skriver Zeronorth i en meddelelse onsdag.

Anders Mayntzhusen kommer til Zeronorth fra en stilling som kommerciel chef hos teknologiselskabet Dixa.

"At skalere vores organistion er et centralt mål for Zeronorth. Efter mere end et år med succesfuld operation som et selvstændigt selskab, er tiden inde til at accelleree det yderligere, og udpegelsen af Anders Mayntzhusen som vores chief revenue officer er fuldt ud på linje med vores mål," kommenterer Zeronorths adm. direktør Søren Christian Meyer i meddelelsen.

Zeronorth blev etableret af Maersk Tankers og har siden fået Cargill med som investor. Selskabet sigter efter at få rederier og operatører i tørlast- og tankindustrien som kunder med mål om at sikre gevinster på brændstofregningen og skibenes klimaaftryk.

Tidligere har Zeronorth udmeldt, at selskabet anser det for værende realistisk at nå op på 6000 skibe "over de næste fem år".

Maersk Tankers er parat med endnu et nyt forretningsben

Maersk Tankers' digitale satsning åbner kontor i Grækenland 

Maersk Tankers-sats har nu 1300 skibe koblet op på sin platform 

Mere fra ShippingWatch

Singapore er på vej med et center for dekarbonisering

Havnemyndigheden i Singapore støtter et forslag om at etablere et center for dekarbonisering. Centeret skal skabe rammerne, hvor aktører kan koordinere og implementere løsninger, der kan være med til at reducere shippings CO2-udledning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs