ShippingWatch

Flåden runder 750 skibe hos Oldendorff efter nye køb

Tørlastrederiet Oldendorff råder efter køb af fire nye skibe en samlet flåde på 750 skibe.

Foto: Oldendorff

Flåden hos det tyske tørlastrederi Oldendorff har netop rundet 750 skibe, efter selskabet har købt fire nye skibe.

De nye skibe inkluderer både nybygningerne samt to ældre skibe. Konkret er der tale om om to 61.300 dwt ultramax-nybygninger samt to 93.000 dwt post-panamaxes, oplyser selskabet i en meddelelse.

Nybygningerne forventes leveret i juli 2022, mens panamax-skibene, der blev bygget i 2012 i Kina, vil blive overdraget i første halvdel af april. Alle fire skibe skal sejle på langvarige kontrakter.

I begyndelsen af året annoncerede Oldendorff, at selskabet tilsluttede sig et projekt, der har til formål at udvikle rotorsejl til tørlastskibe.

Seaspan tror på et stærkt marked helt frem mod 2024

Fusion mellem International Seaways og Diamond S skaber kæmpe tankrederi 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Corona-smitte i den sydkinesiske havn Yantian skaber kaos på containermarkedet. Erhvervsmanden Thor Stadil erkender at have mistimet sit forsøg som skibsejer, der har kostet ham og kreditorer store tab. Eitzen-familien, der ejer Christiania Shipping, vil gerne se på fusioner. Vigtige dage for global shipping: IMO's miljøkomité holder møde.

Europas maritime industri får ny formand

Organistationen Sea Europe, der repræsenterer skibsværfter og maritimeudstyrsproducenter i Europa, har udpeget en ny formand, der tidligere har stået i spidsen for Damen Group.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs