ShippingWatch

John Fredriksen indsætter ny adm. direktør i Avance Gas

Kristian Sørensen, der er topchef hos skibsmægleren Fearnleys, skifter til gastankrederiet Avance Gas, der kontrolleres af den norske skibsreder John Fredriksen. Det er den tredje adm. direktør i gasselskabet på ti måneder.

Der blæser forandringens vinde hos det norske gastankrederi Avance Gas. Rederiet, der kontrolleres af den norske skibsreder John Fredriksen, får ny adm. direktør 1. april 2021. Det er den tredje topchef på 10 måneder.

Det er Kristian Sørensen, som bliver ny topchef i Avance Gas. Kristian Sørensen har de seneste fem år været adm. direktør i den norske skibsmæglervirksomhed Fearnleys.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs