ShippingWatch

Maersk Tankers-sats udvider bestyrelsen

Det digitale selskab Zeronorth, der ejes af stifteren Maersk Tankers og handelshuset Cargill, har valgt to nye personer ind i sin bestyrelse. Den udvides dermed fra tre til fem personer.

Danny Lange og Eric Aboussouan er nye ansigter i Zeronorths bestyrelse, der nu udvides fra tre til fem personer. | Foto: Zeronorth

Maersk Tankers' digitale satsning Zeronorth, der siden sin etablering har fået handelshuset Cargill med som investor, får nye folk ind i sin bestyrelse.

Valget er dels faldet på Danny Lange, som i dag er senior vice president for kunstig intelligens hos softwareselskabet Unity, og som har en fortid hos Amazon, Uber og Microsoft.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Corona-smitte i den sydkinesiske havn Yantian skaber kaos på containermarkedet. Erhvervsmanden Thor Stadil erkender at have mistimet sit forsøg som skibsejer, der har kostet ham og kreditorer store tab. Eitzen-familien, der ejer Christiania Shipping, vil gerne se på fusioner. Vigtige dage for global shipping: IMO's miljøkomité holder møde.

Europas maritime industri får ny formand

Organistationen Sea Europe, der repræsenterer skibsværfter og maritimeudstyrsproducenter i Europa, har udpeget en ny formand, der tidligere har stået i spidsen for Damen Group.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs