ShippingWatch

Nødlidende Ocean Tankers vil sende lejede skibe tilbage til ejere

Den nye ledelse i Ocean Tankers, revisionshuset EY, vurderer, at operatøren kan løbe tør for penge inden for kort tid og vil derfor tilbagelevere selskabets flåde af godt 150 lejede skibe.

Foto: Edgar Su/REUTERS / X90125

Operatøren Ocean Tankers, som er en del af Lim-familiens olieimperium Hin Leong Trading, er ved at løbe tør for penge og vil derfor tilbagelevere alle sine lejede skibe til de respektive ejere, skriver Reuters.

Det er konsulenthuset EY, der er indsat som midlertidig ledelse i Ocean Tankers, der står bag beslutningen.

Operatøren bruger ca. 540.000 dollar om dagen på at drive sin nuværende flåde af 150 lejede skibe, fortæller kilder med indsigt i sagen til Reuters. Langt de fleste af skibene er ejet af Lim-familien.

Men ifølge en opdatering fra EY, som Reuters har set, vil Ocean Tankers fra "begyndelsen af november" ikke have penge nok til at "fortsat at vedligeholde flåden og aktiviteterne i selskabets smøreoliefabrik, lagre og terminalforretning".

Hvis det lykkes Ocean Tankers at tilbagelevere skibene, vil det ifølge EY gøre selskabet i stand til at genoptage sine aktiviteter inden for smøreolie, hvor en salgsproces ventes at blive indledt snart, skriver Reuters.

Ifølge opdateringen fra EY er Lim-familien ikke længere interesseret i at restrukturere Ocean Tankers, fordi EY har lagt sag an mod familien. I stedet ønsker familien, at Ocean Tankers skal afvikles.

Hin Leongs bunkerselskab får frataget licenser i Singapore

Revisionshus søger køber til bunkerleverandør i Singapore

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere