ShippingWatch

Mæglerhus: Hafnia skal hæve bud på Ardmore og bør stille med kontanter

Hvis en handel mellem Hafnia og Ardmore skal blive en realitet, er Hafnia nødt til at hæve sit tilbud til Ardmore. Samtidig er det et problem, at tilbuddet ikke rummer en kontantbetaling, vurderer mæglerhuset, som giver sit bud på værdiansættelsen af de rederier.

Foto: PR / Hafnia

Hafnia er nødt til at hæve sig bud på Ardmore betydeligt, hvis en handel mellem de to produkttankrederier skal blive en realitet.

Det vurderer mæglerhuset Clarksons Platou, efter at det i går kom frem, at Hafnia har sendt bestyrelsen i Ardmore et fusionstilbud. Tilbuddet er dog blevet afvist af Ardmore, som mener, at at buddet værdiansætter Ardmore for lavt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Corona-smitte i den sydkinesiske havn Yantian skaber kaos på containermarkedet. Erhvervsmanden Thor Stadil erkender at have mistimet sit forsøg som skibsejer, der har kostet ham og kreditorer store tab. Eitzen-familien, der ejer Christiania Shipping, vil gerne se på fusioner. Vigtige dage for global shipping: IMO's miljøkomité holder møde.

Europas maritime industri får ny formand

Organistationen Sea Europe, der repræsenterer skibsværfter og maritimeudstyrsproducenter i Europa, har udpeget en ny formand, der tidligere har stået i spidsen for Damen Group.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs