ShippingWatch

Torms nye bestyrelsesmedlem: "Jeg er vant til, at der ikke er så mange kvinder"

I over et halvt år var norske Annette Justad observatør, inden hun kom endeligt ind i Torms bestyrelse. ShippingWatch har interviewet hende om den uvante vej ind i et lokale, hvor hun er den eneste kvindelige repræsentant.

Norske Annette Justad blev i foråret valgt ind i produkttankrederiet Torms bestyrelse. Inden da havde hun i over et halvt år siddet med som observatør. | Foto: Recore

Der var et nyt og uvant tilbud, da Annette Justad med flere bestyrelsesposter på cv'et sidste sommer blev kontaktet om endnu en post i shipping.

Henvendelsen kom fra headhunterfirmaet Heidrick & Struggles, der på vegne af Torm tilbød en plads i rederiets bestyrelse. I første omgang ikke som menigt medlem, men derimod som observatør.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Corona-smitte i den sydkinesiske havn Yantian skaber kaos på containermarkedet. Erhvervsmanden Thor Stadil erkender at have mistimet sit forsøg som skibsejer, der har kostet ham og kreditorer store tab. Eitzen-familien, der ejer Christiania Shipping, vil gerne se på fusioner. Vigtige dage for global shipping: IMO's miljøkomité holder møde.

Europas maritime industri får ny formand

Organistationen Sea Europe, der repræsenterer skibsværfter og maritimeudstyrsproducenter i Europa, har udpeget en ny formand, der tidligere har stået i spidsen for Damen Group.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs