ShippingWatch

Fredriksen udpeger ny driftsdirektør for Seatankers

En af John Fredriksens tætte medarbejdere gennem de seneste år bliver nu driftsdirektør for administrationsselskabet Seatankers, skriver Finansavisen.

Foto: Ints Kalnins/Reuters/Ritzau Scanpix

John Fredriksen har netop udpeget en ny driftsdirektør for administrationsselskabet Seatankers Management.

Valget er ifølge Finansavisen faldet på Marius Hermansen. Efter ti år som skibsmægler hos Fearnleys startede han i John Fredriksen tankrederi Frontline i 2014.

Turen gik derefter til netop Seatankers, hvor han har været en vigtig mand for John Fredriksen i at følge op på den norsk-cypriotiske investors interesser inden for shipping, skriver Finansavisen.

Marius Hermansen, der desuden er formand for gasrederiet Avance Gas og sidder i bestyrelsen hos både Flex LNG og Golden Ocean, bekræfter til den norske avis, at han er konstitueret i stillingen som driftsdirektør.

Udnævnelsen af Hermansen kommer efter nyheden om, at en af Fredriksens mest centrale medarbejdere, Harald Thorstein, stopper i Seatankers til april næste år.

Thorsteins varslede afsked kom i øvrigt samtidig med, at det er kommet frem, at Fredriksen-familien er begyndt at lede efter en ny CEO til Seatankers Management.

Nøglefigur i Fredriksens imperium stopper

John Fredriksen leder efter arvtagere til flere af sine selskaber

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere