ShippingWatch

Op mod 20 skibe i Maersk Tankers' pools vil bruge scrubbere

Maersk Tankers og rederiets partnere er blevet enige om en ny pool-aftale, der betyder, at skibe med scrubbere kan sejle sammen med skibe, der bruger lavsvovlsbrændstof. Omkring 20 skibe på tværs af rederiets pools vil blive udstyret med scrubbere.

Foto: PR/Maersk Tankers

Maersk Tankers' pools vil fremover bestå af skibe med og uden scrubbere.

En ny såkaldt bunker adjustment-faktor til rederiets pools betyder, at de forskellige partnere nu kan være sikre på fair afregning og indtægter for deres skibe i forhold til bunkerforbrug, oplyser Maersk Tankers i en meddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs