ShippingWatch

Maersk Tankers lander opkøb af syv skibe

Produkttankrederiet Maersk Tankers har nu købt syv kemikalietankskibe, som rederiet har været i forhandlinger om at overtage fra et malaysisk rederi.

Bunga Allium er et af de syv skibe, som Maersk Tankers nu har købt af det gamle American Eagle Tankers. | Foto: PR / Maersk Tankers

Maersk Tankers har nu gennemført sit køb af syv kemikalietankskibe, som rederiet overtager fra malaysiske AET.

I sidste uge kom det frem, at produkttankrederiet var i forhandlinger om at overtage skibene fra AET, der har base i Kuala Lumpur i Malaysia, og som tidligere gik under navnet American Eagle Tankers.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs