ShippingWatch

DNB tror på dagsrater for råolietankere på 75.000 dollars

Forventningen om en optur på markedet for de store olietankere kan aflæses i kursen for Frontlines aktier. DNB Markets tror nu på dagsrater inden for de kommende måneder, der kan komme helt op i 75.000 dollars.

Foto: Frontline

Det var bl.a. forventningen om en stigning i Frontlines aktier, der fik handelshuset Trafigura til at sælge en del af sin nyindkøbte flåde til Frontline for nylig og i stedet overtage 8,5 pct. af aktiekapitalen i John Fredriksens råolietankrederi.

Udover aktierne lagde Frontline et kontantbeløb på op imod 547 mio. dollars, men især aktieposten kan måske gå hen at vise sig interessant.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs