ShippingWatch

Hunter hæver indtjening og forhandler om nyt salg af skib

Det blev til et lille overskud på trods af et fald i VLCC-indtjeningen hos norske Hunter Group, som nævnes som et oplagt opkøbsmål for John Frederiksens Frontline. Rederiet forhandler om salg af endnu et skib.

Hunter Group hævede bundlinjen i andet kvartal af 2019 | Foto: euronav

Det norske tankrederi Hunter Group, som i disse dage nævnes som et oplagt opkøbsmål for John Fredriksens Frontline, kan være på vej til at sælge endnu et af rederiets VLCC-nybygninger.

I sit regnskab for andet kvartal oplyser Hunter Group, at rederiet har modtaget et bud på 98 mio. dollars på et af selskabets VLCC-nybygninger. Det kommer i forlængelse af, at Hunter Group allerede har indgået en aftale med en køber fra Fjernøsten om et salg af et VLCC skib for 98 mio. dollars.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs