ShippingWatch

Hafnias kinesiske samarbejde lander ny aftale med tysk bank

Vista Shipping, som er et samarbejde mellem Hafnia og et kinesisk selskab, har netop sikret sig refinansiering af fire nybygninger, der bliver bygget i Kina. Aftalen er landet med tre forskellige banker.

Foto: PR/Hafnia

Produkttankrederiet Hafnias kinesiske joint venture Vista Shipping har sikret sig en ny finansieringsaftale, der omfatter fire nybygninger.

Det fremgår af en meddelelse fra den tyske eksportbank KfW IPEX-bank, der er én af i alt tre banker, som stiller det 111 mio. dollar store lån til rådighed.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs