ShippingWatch

Hunter Group henter CFO fra svensk bank

Den norske skibsejer Hunter Group henter en ny finansdirektør i den store svenske bank Swedbank. Han starter i sit nye job i august og har tidligere været ansat i Pareto Securities.

Foto: Colourbox

Den norske skibsejer Hunter Group, som har en ordrebog på flere tankskibe, har fået nye CFO.

Selskabet oplyser i en meddelelse, at det har ansat Lars M. Brynildsrud som ny finansdirektør. Han starter i sit nye job 12. august.

Den nye CFO kommer til fra en stilling som vice president for Corporate Finance i den svenske bank Swedbank. Før det var han ansat for finanshuset Pareto Securities i Oslo og New York.

Hunter Group er kontrolleret af den kendte norske investor Arne Fredly.

Selskabet har en ordrebog på otte VLCC-skibe med option på yderligere tre. De første fire af nybygninger bliver leveret i år, mens en af nybygningerne allerede er blevet solgt videre til en ny ejer for knap 100 mio. dollar.

I forbindelse med sin ansættelse får Lars M. Brynildsrud en større portion aktieoptioner i Hunter Group.

Norske Hunter sælger skib for trecifret mio-beløb

Hunter Group er tæt på salg af to nybygninger 

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs