ShippingWatch

Skibe opfordres til at holde sig fra Omanbugten efter alvorlige angreb

Konflikten i Omanbugten er eskaleret af flere grunde, lyder det fra Risk Intelligence, efter angreb på to tankskibe i området torsdag morgen. Bimco mener situationen er så alvorlig, at der er tale om stadiet før en væbnet konflikt.

Søfartsstyrelsen i Norge advarer nu åbent skibe om at sejle ind i iransk farvand, hvor to tankskibe torsdag er blevet udsat for angreb.

Samtidig opfordrer Risk Intelligence, der følger konflikter i maritime områder verden over, skibe til helt at holde sig væk fra området i alt fald på den korte bane, indtil der er mere klarhed om hændelserne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs