ShippingWatch

Team Tankers ser positive takter for kemikalietank

Team Tankers og Hans Feringa ser positive tendenser for markedet i andet halvår og til næste år. Rederiet fik et nyt underskud i første kvartal.

Team Tankers' Topchef Hans Feringa. | Foto: Team Tankers

Kemikalietankrederiet Team Tankers har forventninger om en bedring af markedet for kemikalietank, der især var presset sidste år.

Forventningen kommer ovenpå et første kvartal, hvor rederiet oplevede højere rater, men alligevel fik et nyt nettounderskud på 7,9 mio. dollar, fremgår det af det ureviderede regnskab. Til sammenligning lød underskuddet på samme tid sidste år på 7,3 mio. dollar.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs