ShippingWatch

Ny topchef udpeger fem centrale punkter i Uni-Tankers' strategi

Som ny mand i spidsen for Uni-Tankers, der er en del af USTC, skal Per Ekmann levere på selskabets nye strategi. I et interview med ShippingWatch løfter han sløret for de fem vigtigste punkter.

Foto: Uni-Tankers

Der er ét klart mål for Per Ekmann, der netop har sat sig til rette for enden af bordet som ny topchef i selskabet Uni-Tankers, der er en del af Torben Østergaard-Nielsens USTC-koncern.

I næste regnskabsår skal der være sorte tal på bundlinjen, efter markedet for tankskibe i længere tid har været under pres.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs