ShippingWatch

D'Amico henter penge frem mod opsving

Tankrederiet d'Amico International Shipping har rejst over 42 mio. euro i en ny aktieudstedelse. Pengene skal bruges til at sikre rederiets balance frem mod et forventet rateopsving med svolkravene i 2020, siger CEO Paolo d'Amico.

d'Amico International Shipping CEO Paolo d'Amico | Foto: dAmico

Det italienske produkttankrederi d'Amico International Shipping opruster sig til et forventet opsving med salg af nye aktier for over 42 mio. euro.

Det skriver rederiet i en meddelelse, efter tegningsperioden for de nye aktier sluttede tirsdag denne uge. Selskabet, der er noteret på børsen i Milano, har rejst i alt 42,8 mio. euro i en aktieudstedelse, der var fuldt ud garanteret af den italienske shippingfamilie d'Amico.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs